Au apărut rezultatele la Evaluarea Națională!

Au apărut rezultatele la Evaluarea Națională!

Astăzi la ora 10 s-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională. Acestea sunt confindențiale, iar fiecare elev va putea să își afle notele utilizând un cod unic de înregistrare primit de la școală.

Listele afișate în centrele de examen și pe site-ul evaluare.edu.ro vor conține următoarele informații: codul unic al candidatului, școala de proveniență, rezultatele probelor examenului și media.

Fiecare candidat prezent la examen a primit, la finalul probei – când a predat foaia de examen – un raport cu: școala de proveniență a candidatului, județul, numele și prenumele candidatului, CNP și codul unic aferent candidatului: Ex: JJ0000000 (JJ- indicativul județului). 

Pe baza codului unic din raport, fiecare candidat își va putea vedea rezultatele obținute la examene, potrivit procedurii Ministerului Educației.

Contestațiile se pot depune începând de astăzi de la ora 16:00 până la 19:00, dar și mâine (30 iunie 2021) în intervalul orar 8:00-12:00. Rezultatele la Evaluarea Națională finale în urma contestațiilor vor apărea în 4 iulie 2021.

Conform unor statistici numărul elevilor înscriși în acest an la Evaluarea Națională este mult mai mic în comparație cu anul trecut. Diferența este de 41.355 de elevi. În 2020 au fost înregistrați 172.532, iar în 2021, 131.177.

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, cu siguranță te interesează și alte materiale. Ai o listă cu câteva selecții mai jos!

Expresii și maxime din limba latină (test online)

Figuri de stil: PERSONIFICAREA (+joc)

Expresii și locuțiuni cu termenul „obraz”+ quiz

Completează rebusul (noțiuni generale despre vocabular)

Cum se numesc locuitorii din…? Test de 25 de întrebări cu demonime

„Atașează” sau „atașază”? Care este forma corectă?

„Ofsaid” sau „offsaid”? Cum este corect în română?

„Embargo” sau „embargou”? Cum ne vom exprima corect?

„Non stop” sau „non-stop”?

 

Au apărut rezultatele la Evaluarea Națională!

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat