Cursul pentru Evaluarea Națională

 

Experiența cu elevii ne-a învățat un lucru foarte valoros: pentru a da randament, e nevoie de trei lucruri esențiale: muncă, implicare și pasiune. Fiecare dintre aceste elemente este vital pentru o evoluție sănătoasă. Vox Valachorum a ajutat deja mii de elevi din România în pregătirea lor, sub diverse forme: articole de specialitate, materiale video, sesiuni live pe YouTube, teste grilă etc.. Site-ul nostru web se bucură de un trafic consistent în această privință (la o simplă căutare pe Google, poți verifica asta). Munca noastră a dat roade doar datorită faptului că am făcut-o cu plăcere, în așa fel încât nu am mai resimțit efortul. Pagina noastră de Facebook a strâns deja aproape 50000 de aprecieri, canalul de YouTube a depășit 10000 de abonați. Site-ul nostru a cumulat, prin vizitele obținute, peste 9 milioane de accesări. Da, 9 milioane de accesări pe un site bazat strict pe educație, strict pe această disciplină! Am perseverat și vom persevera!

În toamna lui 2020 am lansat pentru prima oară „Manualul digital pentru Evaluarea Națională”: primul manual din România axat strict pe acest examen. Acest produs digital însuma peste 150 de lecții (teoretice, de evaluare) care te ajutau să te îmbunătățești în această direcție. Impactul pe care l-a avut produsul a fost unul uriaș, iar feedbackul pe măsură.

În toamna lui 2021 am venit cu o variantă îmbunătățită a produsului nostru: „Ghidul pentru Evaluarea Națională”: am transformat efectiv manualul, ducându-l la un cu totul alt nivel. Aveai acces la o gamă variată de teste grilă concepute cu ajutorul unor platforme moderne de predarea (WordWall, Quizcat, Kahoot), dar și la o galerie de materiale video exclusive, gândite special pentru elevi. Ghidul pentru Evaluarea Națională conținea și testele de antrenament din anul curent, dar și cele postate de minister cu un an în urmă. În total, materialul însuma peste 200 de lecții pe care le puteai accesa pe site-ul nostru, prin intermediul unui username și al unei parole. Dacă îți vine să crezi, lucrurile au evoluat și mai mult.

Lansăm, începând cu toamna anului 2022, primul curs online pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română: un serviciu complet pentru pregătirea ta. Da, am dus lucrurile la un cu totul alt nivel. Începând cu toamna lui 2022, vei avea acces la toate materialele pe baza unui cont (username și parolă), însă asta nu e tot. Cursul nostru presupune și ședințe săptămânale cu elevii! Spre deosebire de alte platforme care îți pun la dispoziție materiale teoretice, noi îți oferim și posibilitatea de a participa activ la aceste cursuri. Cursul are un curriculum prestabilit, pe care îl regăsești pe site-ul nostru; aici vei vedea tematica fiecărei întâlniri. Elevii vor primi linkul de conectare accesând contul pe care îl primesc imediat după achiziție! Logarea în contul tău de elev se va face, începând cu toamna anului 2022, pe site-ul cursuri.voxvalachorum.ro. Am luat această decizie din mai multe motive: materialele pot fi mai bine organizate, site-ul nu este atât de încărcat, iar tu poți să te bucuri de toată experiența în condiții optime!

De ce este avantajoasă o astfel de colaborare pentru tine? Abonamentul pe o lună (31 de zile de la plata serviciului) îți asigură cel puțin patru întâlniri LIVE cu noi. Aceste întâlniri sunt exclusive și se desfășoară pe platforme de streaming (Google Meet, Zoom). La un calcul simplu, prețul unei ședințe ajunge la puțin peste 25 de lei. Nu există profesor care să ofere meditații, spre exemplu, la un preț atât de bun. Cursurile vor fi înregistrate și încărcate pe site-ul nostru, astfel că, dacă e necesar să îl mai parcurgi o dată, să ai posibilitatea să o faci!

O altă întrebare pe care adesea am primit-o de la elevi / părinți care deja și-au exprimat interesul în legătură cu cursul se referă la avantajele achiziției din timp. Poți să devii membru activ încă din septembrie sau poți aștepta până în aprilie / mai. Da, vei avea acces la toate materialele și în luna aprilie, dar nu vei participa activ la cursuri, nu vei putea adresa întrebări profesorului, partea interactivă fiind mai redusă în acest caz. Spre deosebire de alte examene, Evaluarea Națională necesită aprofundare. Materia pe care trebuie să o pregătim pentru acest examen este cumulată de pe toți cei patru ani de gimnaziu. Nu îți recomand, în primul rând ca profesor, să lași toată munca pe ultima sută de metri. Este riscant și, cu atât mai mult, mai ai o disciplină la care trebuie să te gândești cel puțin în egală măsură: matematica. Pregătește-te din timp, iar la final rafinează ceea ce ai acumulat! Ultimele luni înainte de examen trebuie să fie pentru perfecționare, nu pentru achiziție de informații. O altă modificare pe care o aduce sistemul educațional românesc se referă la media de admitere: în ultima perioadă se discută tot mai intens ca Evaluarea Națională să reprezinte efectiv 100% din media de admitere. Cu alte cuvinte, mediile acumulate în gimnaziu nu mai contează la admiterea la liceu. Asta face acest examen și mai important!

 

 

Examenul din clasa a opta este unul dintre cele mai importante din viața noastră! În urma acestui examen se va stabili care este liceu la care vom studia. Putem intra la un liceu foarte bun sau la unul… poate nu atât de bun pe cât ne-am dori. Depinde de noi? Aș spune că da! 

De vreme ce 80% din media de admitere este stabilită de rezultatul acestui examen, miza este mare! Cu siguranță te-ai gândit să faci niște meditații sau să muncești mai mult, ca să fii sigur / sigură că vei obține o notă bună și vei ajunge la liceul pe care ți-l dorești! Pare multă materie de pregătit, iar timpul se scurge din ce în ce mai ușor! Materia pe care trebuie să o pregătești este, la rândul său, destul de complexă, dacă stăm puțin să ne gândim. Cum aș putea să mă organizez mai bine și să mă pregătesc pentru această provocare?

Poate fi mai simplu decât pare, însă...

Te-aș minți dacă aș spune că examenul acesta este „floare la ureche”! Știi și tu că e de investit timp, uneori nervi și ai de înfruntat niște obstacole pe care știu sigur că le vei înfrunta cu brio!

Ce ai putea face pentru a-ți lua o măsură în plus? Ce fel de instrumente ai putea folosi pentru a fi mai sigur pe tine? Îți propunem o unealtă nouă, care depășește manualele și culegerile clasice și care te poate ajuta să îți fixezi mult mai bine cunoștințele. Este vorba despre un ghid al elevului, un ghid conceput pentru Evaluarea Națională de către profesori cu experiență în lucrul cu copiii, adaptați la noile schimbări în programă și pregătiți întotdeauna de așa-zisele provocări!

Manualul digital pentru Evaluarea Națională 2021 a fost un real succes, iar elevii care l-au achiziționat și l-au folosit au reușit să își depășească așteptările! Am fost plăcut surprinși să vedem note atât de bune!

Cursul pentru Evaluarea Națională este perfect pentru tine!

Nu spun că am găsit secretul succesului! Nu există așa ceva! Oricine îți garantează o notă pentru că te-ai pregătit într-un anume fel sau dintr-o anume sursă nu face decât să te amăgească! Ceea ce îți pot oferi prin acest material este o sursă validă și importantă de informații și „trucuri” pe care le poți utiliza pentru a-ți fi ție mai ușor să te pregătești! Odată ce ai parcurs materia, ai rezolvat exercițiile și ai vizionat materialele video, vei avea o perspectivă mult mai clară asupra lucrurilor!

 

De ce credem că un material digital ar fi avantajos? Nu există alternative tipărite pentru aceleași scopuri? 

Bineînțeles că există culegeri! Unele sunt foarte bune și chiar recomand să le utilizezi! Dar pot culegerile să îți ofere la un loc materiale scrise, audio, teste grilă în timp real? Vei putea, oare, cu aceste culegeri, să vezi dacă ai răspuns corect la întrebări? Materialele video ce vor fi încărcate pe această platformă sunt exclusive! Ele reprezintă o sursă valoroasă de informații pe care le poți utiliza! 

Ce fel de feedback am avut la E.N. 2021 și la E.N. 2022?

Produsul nostru în 2021
4.9/5

Uite câteva păreri strânse!

Am atașat o mică parte din recenziile primite pentru produsul nostru digital. Cursul pentru Evaluarea Națională vine cu reale îmbunătățiri!

De ce am nevoie pentru a mă pregăti de Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română? Aceasta cred că este întrebarea care stă pe buzele tuturor elevilor din clasa a opta și, poate, a părinților care își fac cel puțin la fel de multe griji! Răspunsul poate părea puțin clișeic, dar primul element este ambiția! Noi îți oferim un ghid complet, dar fără voință nu putem face minuni! Din moment ce ești aici, înseamnă că te interesează să îți asiguri nota la examen. Să zicem că am bifat acest element: intenția. De aici înainte, totul depinde de tine! Noi îți putem oferi instrumentul perfect, iar tu n-ai decât să-l folosești!

Multe teste online adaptate la noua programă!

Am conceput teste, prin intermediul unor platforme moderne (QuizCat și WordWall) în așa fel încât să satisfacem cât mai multe dintre cerințele cu care poți avea de-a face! Ce ai tu de făcut de aici? Ei bine, citești teoria și te apuci de treabă! Cu cât le parcurgi de mai multe ori, cu atât vei face față din ce în ce mai bine provocărilor!

 

Materiale video cu explicații suplimentare!

Lecțiile teoretice vin însoțite și de materiale video auxiliare. Care este scopul lor comun? Ca tu să înțelegi! Să știi efectiv cum se pot rezolva anumite cerințe din programa de examen! Vom avea grijă să explicăm pas cu pas fiecare exercițiu, iar acolo unde este necesar, vom insista cât este nevoie! Materialele vor fi filmate FullHD 1080p și editate în așa fel încât parcurgerea lor să fie o delectare pentru tine!

Iată un cuprins al conținutului oferit de Ghidul pentru Evaluarea Națională!

Derulează în sus
error: Conținut protejat