Ghidul pentru Evaluarea Națională

ghidul pentru evaluarea nationala

Vrei o notă mare la Evaluarea Națională?

Examenul din clasa a opta este unul dintre cele mai importante din viața noastră! În urma acestui examen se va stabili care este liceu la care vom studia. Putem intra la un liceu foarte bun sau la unul… poate nu atât de bun pe cât ne-am dori. Depinde de noi? Aș spune că da! 

De vreme ce 80% din media de admitere este stabilită de rezultatul acestui examen, miza este mare! Cu siguranță te-ai gândit să faci niște meditații sau să muncești mai mult, ca să fii sigur / sigură că vei obține o notă bună și vei ajunge la liceul pe care ți-l dorești! Pare multă materie de pregătit, iar timpul se scurge din ce în ce mai ușor! Materia pe care trebuie să o pregătești este, la rândul său, destul de complexă, dacă stăm puțin să ne gândim. Cum aș putea să mă organizez mai bine și să mă pregătesc pentru această provocare?

Poate fi mai simplu decât pare, însă...

Te-aș minți dacă aș spune că examenul acesta este „floare la ureche”! Știi și tu că e de investit timp, uneori nervi și ai de înfruntat niște obstacole pe care știu sigur că le vei înfrunta cu brio!

Ce ai putea face pentru a-ți lua o măsură în plus? Ce fel de instrumente ai putea folosi pentru a fi mai sigur pe tine? Îți propunem o unealtă nouă, care depășește manualele și culegerile clasice și care te poate ajuta să îți fixezi mult mai bine cunoștințele. Este vorba despre un ghid al elevului, un ghid conceput pentru Evaluarea Națională de către profesori cu experiență în lucrul cu copiii, adaptați la noile schimbări în programă și pregătiți întotdeauna de așa-zisele provocări!

Manualul digital pentru Evaluarea Națională 2021 a fost un real succes, iar elevii care l-au achiziționat și l-au folosit au reușit să își depășească așteptările! Am fost plăcut surprinși să vedem note atât de bune!

Ghidul pentru Evaluarea Națională este perfect pentru tine!

Nu spun că am găsit secretul succesului! Nu există așa ceva! Oricine îți garantează o notă pentru că te-ai pregătit într-un anume fel sau dintr-o anume sursă nu face decât să te amăgească! Ceea ce îți pot oferi prin acest material este o sursă validă și importantă de informații și „trucuri” pe care le poți utiliza pentru a-ți fi ție mai ușor să te pregătești! Odată ce ai parcurs materia, ai rezolvat exercițiile și ai vizionat materialele video, vei avea o perspectivă mult mai clară asupra lucrurilor!

 

De ce credem că un material digital ar fi avantajos? Nu există alternative tipărite pentru aceleași scopuri? 

Bineînțeles că există culegeri! Unele sunt foarte bune și chiar recomand să le utilizezi! Dar pot culegerile să îți ofere la un loc materiale scrise, audio, teste grilă în timp real? Vei putea, oare, cu aceste culegeri, să vezi dacă ai răspuns corect la întrebări? Materialele video ce vor fi încărcate pe această platformă sunt exclusive! Ele reprezintă o sursă valoroasă de informații pe care le poți utiliza! 

Ce fel de feedback am avut la E.N. 2021?

Produsul nostru în 2021
4.9/5

Uite câteva păreri strânse!

Am atașat o mică parte din recenziile primite pentru produsul nostru digital. Ghidul pentru Evaluarea Națională 2022 vine cu reale îmbunătățiri!

De ce am nevoie pentru a mă pregăti de Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română? Aceasta cred că este întrebarea care stă pe buzele tuturor elevilor din clasa a opta și, poate, a părinților care își fac cel puțin la fel de multe griji! Răspunsul poate părea puțin clișeic, dar primul element este ambiția! Noi îți oferim un ghid complet, dar fără voință nu putem face minuni! Din moment ce ești aici, înseamnă că te interesează să îți asiguri nota la examen. Să zicem că am bifat acest element: intenția. De aici înainte, totul depinde de tine! Noi îți putem oferi instrumentul perfect, iar tu n-ai decât să-l folosești!

Multe teste online adaptate la noua programă!

Am conceput teste, prin intermediul unor platforme moderne (QuizCat și WordWall) în așa fel încât să satisfacem cât mai multe dintre cerințele cu care poți avea de-a face! Ce ai tu de făcut de aici? Ei bine, citești teoria și te apuci de treabă! Cu cât le parcurgi de mai multe ori, cu atât vei face față din ce în ce mai bine provocărilor!

 

Materiale video cu explicații suplimentare!

Lecțiile teoretice vin însoțite și de materiale video auxiliare. Care este scopul lor comun? Ca tu să înțelegi! Să știi efectiv cum se pot rezolva anumite cerințe din programa de examen! Vom avea grijă să explicăm pas cu pas fiecare exercițiu, iar acolo unde este necesar, vom insista cât este nevoie! Materialele vor fi filmate FullHD 1080p și editate în așa fel încât parcurgerea lor să fie o delectare pentru tine!

Iată un cuprins al conținutului oferit de Ghidul pentru Evaluarea Națională!

Derulează în sus
error: Conținut protejat