Ghidul pentru Bacalaureat

Cât de mulțumiți sunt clienții noștri?

Ce este Ghidul pentru Bacalaureat?

Ghidul pentru Bacalaureat

Urmează să dai Bacalaureatul și nu știi efectiv de unde să începi. Stresul e mare, presiunea – atât interioară cât și exterioară. Vrei să stai liniștit și să fii sigur de cunoștințele tale?

 

Poate nu ai încredere în toate informațiile pe care le găsești pe internet ori ți-e greu să distingi ceea ce e calitativ de ceea ce nu este. Odată cu dezvoltarea tehnologică avem de-a face cu un tsunami de informații, iar adevărata provocare devine filtrarea lor și selectarea acelora care chiar ne pot ajuta.

Metodele clasice de învățare sunt în continuare eficiente, dar nu la fel de productive, când vine vorba de gestionarea timpului (și a banilor, de ce nu?). Cum ar fi să ai acces la toate informațiile necesare de pe smartphone-ul tău? Nu ar fi mai ușor ca până aștepți un taxi sau un uber, să mai arunci un ochi peste un eseu, peste testul argumentativ ori să rezolvi repede-repede un test grilă prin care să îți verifici cunoștințele? 

Ghidul pentru Bacalaureat este un instrument complet – util pentru elevii de clasa a XII-a și a XIII-a la Limba și Literatura română.

Materialele puse la dispoziție de noi asigură o parcurgere completă a exercițiilor propuse pentru examenul național de Bacalaureat.

Exercițiile sunt tratate pas cu pas, de la subiectul I, la subiectul al II-lea și al III-lea.

Teste de antrenament rezolvate

Și totuși, după atâtea explicații și indicii, poate ai nevoie și de niște rezolvări complete, nu-i așa? 

 

Nu puține sunt site-urile, platformele și culegerile care îți oferă informațiile teoretice, pe care, într-adevăr le poți utiliza mai departe. Nu spunem că informațiile ar fi greșite, dar ce folos pot avea ele, dacă nu le vezi aplicate?

 

Hai să vedem cum stă, de fapt, treaba…

 

Testele de antrenament pentru Bacalaureat din anii școlari 2019 – 2020 și 2020 – 2021 sunt parte din conținutul pe care îl poți accesa achiziționând ghidul! Dincolo de explicațiile pas cu pas – oferite într-o manieră prietenoasă, accesibilă fără un bagaj foarte bogat de cunoștințe, Ghidul pentru Bacalaureat îți oferă și acest avantaj!

Lecții video exclusive

Materialele video îți vor fi, cu siguranță, de folos!

 

Vei avea acces la o galerie întreagă de materiale video exclusive! Aceste materiale nu se găsesc nicăieri altundeva pe internet – ele sunt menite să îți ofere un sprijin suplimentar pentru pregătirea ta. 

E simplu! Dai play, pui căștile și îți vezi de treabă! Profesorii tăi online vor avea grijă ca tu să te bucuri de cea mai tare experiență și vei reuși să înveți pentru bac în timp ce faci și altceva. Materialele pot fi oricând accesate din contul tău și pot fi reluate ori de câte ori este necesar. Împreună cu materielele scrise, ele te vor ajuta să îți consolidezi cunoștințele și să devii din ce în ce mai bun la această disciplină!

Cum te poți autoevalua?

Autoevaluare? Este posibil așa ceva?

 
 

Evident. Îți poți măsura singur evoluția prin intermediul unui sistem de teste online bine implementat. Dincolo de testele tematice pentru fiecare operă de la subiectul al III-lea, Ghidul pentru Bacalaureat îți pune la dispoziție și teste aplicate pe diferite nișe de interes pentru tine! Afli imediat dacă ai răspuns sau nu corect și, în funcție de scorul pe care reușești să îl obții, vei ști unde mai ai de lucru! Nu-i așa că totul ți se pare mai ușor acum? Apasă butonul de cumpără și convinge-te singur!

Derulează în sus
error: Conținut protejat