Asociază sinonimele potrivite (Fișă de lucru interactivă)

asociaza sinonimele vox valachorum

Asociază sinonimele: fișă de lucru interactivă

 

 

Întrucât vocabularul reprezintă un capitol extrem de important pentru examenul nostru, încercăm să ținem pasul! Astăzi vă propunem un alt material interactiv. De data aceasta este vorba despre o fișă interactivă care are drept temă sinonimele. Sinonimele reprezintă cuvinte cu formă diferită și sens asemănător sau identic. Nivelul de dificultate este unul scăzut, însă exercițiul îți poate fi util în pregătirea ta. Această fișă poate fi rezolvată de elevii de gimnaziu (indiferent de clasa în care se află).

Asociază sinonimele pentru a obține punctaj maxim, iar mai apoi apasă butonul „Finish”. Bifează „Check my answers” pentru a vedea ce scor ai obținut. Va fi distractiv! Vom reveni cu materiale și mai complexe pe viitor!

Tot ce trebuie să faci este să trasezi linii de la un cuvânt la sinonimul său. Mouse-ul va deveni un creion atunci când poți face acest exercițiu!


 

Cum ți s-a părut fișa propusă de noi? Nu uita să o distribuit pe platformele de social media pentru a ajunge la cât mai mulți elevi! Împreună vom învăța mai multe!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Cursurile pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat: aici

 

Dacă ți-a plăcut materialul „Asociază sinonimele”, îl poți distribui pe paginile tale de socializare; ne-ar ajuta mult! De asemenea, îți amintim că găsești pe site-ul nostru numeroase articole utile! Te-ar putea interesa și altele. Ai mai jos câteva:

„Rucsac” sau „ruxac”? Cum vom scrie acest substantiv?

„Click” sau „clic” Cum se scrie corect în limba română?

Identifică valoarea morfologică a cuvântului (test de 50 de întrebări)

„Aceeași” sau „aceiași”? Alege răspunsul corect!

Tipare textuale: definiții, explicații și exemple

 

 

Asociază sinonimele potrivite (Fișă de lucru interactivă)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat