Tu cu câți „i” scrii? Scurt test de 20 de întrebări

test numarul de i

Cu câți „i” scrii?

 

 

[quads id=2]

Salutare, dragilor. Haideți să ne jucăm puțin cu „i”-urile! Cu câți „i” scriem? Ți-am propus un test rapid, format din 20 de întrebări despre numărul de „i”-uri. Tu câte poți rezolva?

În ceea ce privește numărul de „i”-uri, se întâlnesc adesea dificultăți, mai ales legate de formele de plural ale substantivelor și a adjectivelor, de conjugarea verbelor la persoana a II-a la moduri personale (indicativ, conjunctiv, condițional-optativ, imperativ), de formele adjectivale antepuse substantivelor, de formele pronumelui și ale adjectivului pronominal posesiv etc.. Aceste probleme pot fi depășite cu ușurință, dacă suntem atenți la câteva reguli simple!

Dacă ai nedumeriri și te confrunți cu astfel de dificultăți, un astfel de test este ideal pentru tine! Lucrând cu aceste materiale interactive, îți vei îmbunătăți limba și te vei descurca din ce în ce mai bine!

 

[quads id=3]

 

Testul nu este unul dificil, însă trebuie să fii atent! Ai douăzeci de întrebări simple, la care poți răspunde în câteva minute. La finalul testului vei vedea și scorul pe care l-ai obținut!

Mult succes!

 

Cu câți „i” să scriem?

 

 

Cum ți s-a părut materialul? Lasă-ne un feedback pe pagina noastră de Facebook! Așteptăm cu interes opinia ta! Haide să facem internetul un loc mai bun pentru toată lumea!

 

[quads id=4]

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

„Morminte” sau „mormânturi”? Care este forma corectă de plural?

Care este forma corectă a cuvântului din imagine? (test online de 30 de întrebări)

Subiect sau Complement? Test online de 30 de întrebări

 

[quads id=5]

Tu cu câți „i” scrii? Scurt test de 20 de întrebări

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat