Test fonetică (20 de întrebări). Pregătește-te pentru examen!

test fonetica

Test fonetică

 

 

 

Te salut! Bine ai revenit pe pagina noastră de limba și literatura română. Ne bucurăm să te avem aici, asta însemnând că vrei să înveți mai multe. Site-ul nostru ți-a pus, până acum, la dispoziție, fel și fel de materiale utile! Nu ne vom opri aici! Vom continua să facem ceea ce ne place, ajutându-te și pe tine, drag elev, să te pregătești într-un mod distractiv pentru examen!

Subiectul zilei este fonetica. Ți-am pregătit un test relativ scurt (20 de întrebări) axat strict pe acest capitol. Îți va fi util pentru Evaluarea Națională (punctul B, exercițiul 1). Hai să ne pregătim împreună și să luăm o notă mare! Rezolvă „Test fonetică”, apăsând pe „start quiz”. La final, ne poți trimite o captură de ecran în comentarii, pe pagina noastră de Facebook!

 

 

 

Test fonetică

 

Ți-a plăcut testul propus de noi? Poți veni cu sugestii pentru alte teste, dacă dorești. Am fi curioși să vedem ce idei ai! Scrie-ne pe pagina de Facebook sau utilizează butonul „Propune un articol” din meniul principal al paginii noastre. Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Dacă ți-a plăcut „Test fonetică”, te-ar putea interesa și:

Subiect sau Complement? Test online de 30 de întrebări

 

 

Test fonetică (20 de întrebări). Pregătește-te pentru examen!

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat