Test din vocabular (recapitulare) Ce scor crezi că poți obține?

test din vocabukar

Iată că avem și un test din vocabular: o recapitulare a celor mai importante repere de care ai nevoie pentru examen! Vorbim despre sensul propriu și figurat, despre categorii semantice precum: sinonime, antonime, omonime, paronime, despre mijloace interne de îmbogățire a vocabularului: derivare, compunere și conversiune.

 

Acest test din vocabular este format din 15 întrebări simple cu multiple variante de răspuns. După ce ai ales varianta corectă, mergi la următoarea întrebare și tot așa până la finalul testului. Dacă obții un scort foarte bun, poți apăsa butonul „Clasament” (primele 10 cele mai bune rezultate) și astfel îți poți înregistra performanța în topurile noastre!

Hai să vedem cât de bine te descurci cu un astfel de test! Rezolvă cât mai repede (dar și corect!) testul propus de noi! Te distrezi învățând!

 

Ce părere ai? Cum ți s-a părut acest scurt test din vocabular? Ți-a plăcut? Te-a ajutat? Așteptăm un feedback din partea ta pe pagina noastră de Facebook! Mulțumim pentru timpul petrecut aici, pe pagina noastră de limba și literatura română!

 

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

„Șchioapătă” sau „șchiopătează”? Cum conjugăm corect?

Subiect sau Complement? Test online de 30 de întrebări

Literele de tipar ale alfabetului – fișe de

„Celălalt” sau „celălant”? Forma corectă a pronumelui demonstrativ este…

 

Test din vocabular (recapitulare) Ce scor crezi că poți obține?

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat