Substantivul: fișă de lucru interactivă (3 seturi de exerciții)

substantivul fisa de lucru vox valachorum

Substantivul: fișă de lucru interactivă

 

 

O nouă fișă de lucru interactivă îți propunem astăzi. Substantivul este tema. Fișa poate fi rezolvată online, rezultatul revenind imediat pe pagină. Aceste fișe de exerciții sunt notate cu note de la 1 la 10 (exact ca la școală). Pe prima pagină trebuie să identifici funcția sintactică a câtorva substantive subliniate. Pe cea de-a doua trebuie să conectezi substantivele cu cazurile lor, iar pe cea de-a treia trebuie să bifezi căsuța aferentă genului substantivului. Exercițiile de pe această fișă pot fi rezolvate și de pe telefonul mobil, însă pentru o experiență mai plăcută, recomandarea noastră este utilizarea unui ecran mai mare (tabletă, laptop, desktop.

semnul-exclamarii

Substantivul este unul dintre cele mai ample subiecte de studiu în ceea ce privește gramatica de la examenul de la Evaluarea Națională, fapt pentru care avem numeroase materiale despre această parte de vorbire pe site-ul nostru. Le poți rezolva pe toate, dacă ești interesat. Accesează rubrica „Jocuri” -> „Gimnaziu” pentru a te bucura de cele mai bune materiale online.


 

Cum ți s-a părut materialul nostru? Feedbackul tău ne este de un real folos. Ne poți lăsa un comentariu pe Facebook sau o recenzie pozitivă. De asemenea, ne poți sugera și alte idei de materiale, utilizând rubrica „Contact” de pe acest site. Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră!

 

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Ghidul pentru Evaluarea Națională: aici

 

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, îl poți distribui pe paginile tale de socializare; ne-ar ajuta mult! De asemenea, îți amintim că găsești pe site-ul nostru numeroase articole utile! Te-ar putea interesa și altele. Ai mai jos câteva:

„Rucsac” sau „ruxac”? Cum vom scrie acest substantiv?

„Click” sau „clic” Cum se scrie corect în limba română?

Identifică valoarea morfologică a cuvântului (test de 50 de întrebări)

„Aceeași” sau „aceiași”? Alege răspunsul corect!

Substantivul: Definiție + Quiz

 

Substantivul: fișă de lucru interactivă (3 seturi de exerciții)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat