Simulare Evaluarea Națională 2023 la Limba Română

simulare evaluarea nationala 2023

Simulare Evaluarea Națională 2023

Te salut, drag urmăritor.

 

Dacă ești elev în clasa a VIII-a, urmează să dai Evaluarea Națională: o adevărată provocare pentru tine. Am pregătit această simulare tocmai pentru a te ajuta să recapitulezi noțiunile de care ai nevoie. Noțiunile cuprinse în acest test grilă sunt recapitulative și nu cuprind materia pe care o vei studia în clasa a VIII-a (pentru aceasta, vom reveni și cu alte teste, desigur). Testul cuprinde diverse noțiuni pe care trebuie să le pregătești pentru examen! Nu uita că Vox Valachorum îți pune la dispoziție, începând de anul acesta, și teste de antrenament originale (pe care noi le concepem pentru tine), în așa fel încât să te poți pregăti și mai bine pentru marele examen!

Este vorba despre un test grilă online, care încearcă să acopere cât mai multe dintre dificultățile acestei probe. Testul nu se vrea a fi unul exhaustiv, dar poate fi util prin diversitatea sa, urmărind anumite dificultăți ale limbii române. Un asemenea format nu poate îngloba toate noțiunile de care ai nevoie; spre exemplu, un test grilă nu va putea niciodată să valorifice itemii subiectivi (compunerile), însă are rolul de a te ajuta să verifici într-un timp scurt cât de bine stăpânești anumite noțiuni de bază.

Testul însumează atât noțiuni de limbă, cât și de literatură (mai sporadic), ghidând elevul să identifice lacunele pe care le are, în ideea de a le îndrepta. Acest test poate fi utilizat și la clasă, ca instrument rapid de verificare. Vom încărca, în variantă pdf și materialul printabil după acest test.

 

Rezolvă testul de mai jos (Simulare Evaluarea Națională 2023) și testează-ți cunoștințele! Încearcă să obții un scor cât mai mare! Regulile sunt simple: trebuie să răspunzi cât mai repede (și corect, bineînțeles) la întrebările date. La final ai opțiunea de a îți înregistra numele în „Clasament”, dacă vrei ca și ceilalți să vadă ce rezultat ai putut obține. Mult succes în rezolvarea sa!


Cum ți s-a părut modelul nostru de simulare? Ți-a plăcut? Dacă și tu îl consideri util, distribuie-l pe pagina ta de Facebook și lasă-ne un feedback! Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră!

 

Descarcă varianta printabilă: Simulare Evaluarea Națională 2023 pdf.

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Cursurile noastre pentru Evaluare și Bac: aici

 

Dacă ți-a plăcut „Simulare Evaluarea Națională 2023” te-ar putea interesa și:

Test online: prepoziția (15 întrebări)

Test online: adjectiv sau adverb? (30 de întrebări)

Construcțiile impersonale: caracteristici, identificare, relația cu subiectul

Expresii și locuțiuni cu termenul „obraz”+ quiz

TESTE de VACANȚĂ: Identifică sensurile cuvintelor (5 teste = 100 de cuvinte)

Recunoaște modurile și timpurile verbale (30 de cerințe)

Simulare Evaluarea Națională 2023 la Limba Română

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat