Joc: vocabular: categorii semantice (sinonime, antonime, omonime, paronime, cuvinte polisemantice)

categorii semantice vox valachorum

Vă mai amintiți aceste concepte? Vorbim astăzi despre categoriile semantice și despre diversitatea lor, desigur. De aceea am propus un joculeț online pe care putem să-l jucăm pentru a recapitula aceste noțiuni. Regulile sunt simple: încerci să răspunzi cât mai repede (și corect, bineînțeles) la întrebările datet! De ce? Cu cât ești mai eficient, cu atât scorul va fi mai mare! Hai să vedem ce mai știm despre aceste categorii semantice!

 

Nu uita! Poți reveni ori de câte ori dorești asupra testului și îl poți reface! Să vedem ce îți mai amintești despre “Categorii semantice!”

 

Dacă ai terminat testul despre “Categorii semantice”, nu uita să apeși pe “Clasament” și să îți înregistrezi scorul. Poți alege să îți treci numele (ori un pseudonim) și să rămâi în istoricul acestui joc. Poți distribui acest articol oricui vrei tu și uite așa îți poți ajuta și amicii să învețe jucându-se. Dacă vrei să recapitulezi noțiunile pe care le găsești în text, poți consulta articolele noastre în acest sens. Dă click pe unul dintre articolele de mai jos:

 

Cuvintele polisemantice

Omonime, omografe și omofone

Paronimele

Sinonime: joc

Antonimele: explicații și joc online

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

Joc: vocabular: categorii semantice (sinonime, antonime, omonime, paronime, cuvinte polisemantice)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat