Examenul de Titularizare a fost suspendat

Examenul de titularizare a fost suspendat

Prin odin de la Ministerul Educației, examenul de Titularizare 2020 a fost suspendat pe perioada stării de alertă. Ce măsuri prevede acest ordin?

Proba scrisă a examenului de Titularizare urma să aibă loc pe data de 15 iulie 2020, dar având în vedere prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, ea se suspendă. Deocamdată nu se cunosc alte informații referitoare la perioada când urma să fie susținută.

Ordinul nr 4549 din 17.06.2020 prevede:

”Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Reluarea activităților, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării”

Vezi aici  ordinul de ministru care suspendă Titularizarea 2020 

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

 

Vezi și:

Calendarul desfășurării examenului de Evaluare Națională 2020

Examenul de Titularizare a fost suspendat

Please Login to Comment.

Derulează în sus
Nume
Email
Loading

This will close in 0 seconds

error: Conținut protejat