Subiectul 2 pentru Bacalaureat (test grilă de 15 întrebări)

subiectul 2 pentru bacalaureat

Dacă ești în clasa a XII-a sau a XIII-a, cu siguranță te interesează acest articol. Ți-am propus un test scurt, comprimat, în care am încadrat 15 cerințe legate de subiectul 2 pentru Bacalaureat.

 

 

Subiectul 2 pentru Bacalaureat (la limba și literatura română) se concentrează pe identificarea elementelor de construcție ale textelor literare (texte aparținând genului epic, genului liric sau genului dramatic).

De regulă, la subiectul 2 pentru Bacalaureat, vorbim despre câteva cerințe mai populare: identificarea rolurilor notațiilor autorului (rolurile didascaliilor), prezentarea relației dintre ideea poetică și mijloacele artistice sau identificarea și prezentarea perspectivei narative.

Hai să rezolvăm acest test compus din 15 întrebări și să vedem cum ne descurcăm! Regulile sunt simple: ai 15 cărți și poți extrage, la întâmplare, orice număr de la 1 la 15. Pe spatele cărții ai o întrebare de tip grilă (cu multiple variante de răspuns). Odată ce ai epuizat toate cele 15 cerințe, ai finalizat testul și îți poți vedea scorul obținut.

Dacă te numeri printre primii 10, îți poți salva scorul în Clasament. Aici poți opta pentru un nume sau o poreclă și astfel le poți arăta și celorlalți ce performanță ai obținut!

 

Mult succes!

Ce părere ai? Este util un astfel de test pentru tine? Dacă ai propuneri pentru alte materiale, le așteptăm cu drag pe pagina noastră de Facebook!

Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră! Mult succes la examen!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre subiectul 2 pentru Bacalaureat, cu siguranță vei fi interesat și de alte articole. Ai mai jos câteva sugestii:

 

„Almanahuri” sau „almanahe”? Cum este la plural?

Lista operelor (și a autorilor) pentru Bacalaureat 2021 conform programei

Subiect sau Complement? Test online de 30 de întrebări

Rolul didascaliilor (a indicațiilor scenice): lecție video explicativă

Perspectiva narativă explicată (lecție video)

Subiectul 2 pentru Bacalaureat (test grilă de 15 întrebări)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat