Simulare Evaluarea Națională 2021 (simulare online – 50 de întrebări)

simulare evaluarea nationala 2021

Simulare Evaluare Națională 2021

 

 

 

Întrucât susținem educația și încercăm să facem mediul online cât mai accesibil prin materialele noastre, ne-am gândit să concepem această simulare. Am răspuns, așadar, la rugămintea a multe persoane care doreau să vadă un astfel de test (marca Vox Valachorum). Această simulare are noțiunile care vor fi cuprinse în examenul Evaluării Naționale 2021. În ceea ce privește redactarea textului: o simulare online în acest sens este destul de dificil de proiectat, dar am încercat să cuprindem noțiunile elementare, atât din spectrul textelor studiate în gimnaziu, cât și din acela al limbii (morfo-sintaxă, fonetică, vocabular). Așadar, să parcurgem această simulare și să ne facem o părere în privința nivelului nostru! Va fi distractiv și ne va ajuta mult!

 

Nu uita! Acesta este doar un exercițiu și nu poate atinge în totalitate rigorile examenului propriu-zis. Consideră-l un instrument util pentru pregătirea ta – el nu va putea înlocui totalmente munca pe care trebuie să o depunem pentru pregătirea acestui examen! Mult succes!

Joacă “Simulare Evaluare” și vezi cât de bine te descurci!

Ei bine? Cum te-ai descurcat? Ai obținut un punctaj bun? Nu uita să apeși pe “Clasament” și să îți înregistrezi numele în tabel (ori o poreclă, un pseudonim pe care îl preferi, mai degrabă). Distribuie acest articol și celoralți și luați-vă la întrecere! Să vedem cine poate obține un punctaj mai mare!

simulare evaluarea nationala

Cuvintele polisemantice

Omonime, omografe și omofone

Paronimele

Sinonime: joc

Antonimele: explicații și joc online

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Simulare Evaluarea Națională 2021 (simulare online – 50 de întrebări)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
Nume
Email
Loading

This will close in 0 seconds

error: Conținut protejat