Pronumele personal sau pronumele reflexiv? (lecție video)

pronumele personal si reflexiv

Despre pronumele personal și pronumele reflexiv vom discuta în acest articol. Nu, nu este un articol clasic, ci se vrea ceva mai interactiv. Am pregătit pentru tine o scurtă lecție video în care voi vorbi despre distincția dintre pronumele personal și pronumele reflexiv. Urmărește materialul cu atenție și rezolvă, la final, testul quiz pe care ți l-am pregătit. Distincția dintre cele două e simplă, dacă ești atent. Materialul îl ai mai jos!

 

Cum ți s-a părut materialul video? Nu-i așa că acest canal merită un subscribe? Dacă apeși și clopoțelul, vei primi notificări de fiecare dată când vom încărca materiale noi!

Îți propunem și un scurt test grilă cu aceste pronume. Rezolvă-l, obține punctaj maxim și apasă pe „Clasament”! Așa îți vei putea înregistra numele pe lista celor mai bune scoruri! Rezolvă testul și obține cel mai mare rezultat! Nu uita, poți reveni asupra lui ori de câte ori dorești!

Sper că ți-a plăcut testul propus de noi! Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră! Te așteptăm pe pagina noastră de Facebook cu un feedback!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) 🙂

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Dacă ți-a plăcut lecția despre pronumele personal și reflexiv, poate te interesează și:

„Morminte” sau „mormânturi”? Care este forma corectă de plural?

Care este forma corectă a cuvântului din imagine? (test online de 30 de întrebări)

„Jantă” sau „geantă”? Tu te exprimi corect?

 

Pronumele personal sau pronumele reflexiv? (lecție video)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat