Mic test de gramatică (30 de întrebări)

mic test de gramatica

Știm că vă plac testele noastre! De aceea încercăm să venim întotdeauna cu noutăți! Astăzi v-am pregătit un mic test de gramatică (alcătuit din 30 de întrebări) prin care vă ajutăm să vă testați cunoștințele. Am pus accentul pe forme corecte, pe greșeli frecvente pe care le întâlnim în comunicarea de zi cu zi și pe punctuație. Acest test se poate adresa oricui, fapt pentru care nu este necesară o recapitulare a termenilor specializați într-ale gramaticii românești.

 

Testează-ți și tu cunoștințele, rezolvând acest mic test de gramatică și vezi ce scor poți obține. Regulile sunt simple: trebuie să răspunzi, într-un timp cât mai scurt, la toate cele 30 de întrebări. Mult succes!

Cum ți s-a părut testul nostru? Te-ai descurcat? Dacă îți place acest mic test de gramatică, ne poți aprecia eforturile distribuindu-l pe pagina ta de Facebook. De asemenea, nu uita că, dacă dorești, îți poți salva numele la finalul jocului în „Clasament” – pentru a le arăta și altora cât de bine te-ai descurcat. Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

Genul substantivelor (test online de 50 de întrebări)  

Mic test de gramatică (30 de întrebări)

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat