Complement sau atribut? Test online de 40 de întrebări!

complement sau atribut

Te salut, drag elev! Un nou test online doar pentru tine: „Complement sau Atribut?”! Rezolvă testul, verifică-ți greșelile și revino pentru a obține un scor și mai mare! Testele propuse de noi își dovedesc zilnic eficacitatea grație numărului considerabil de utilizatori ai site-ului nostru. Fii și tu unul dintre ei! Pregătește-te într-un mod inteligent, interactiv și rapid.

 

 

Ce trebuie să faci pentru a obține un scor mare?

 

Testul este conceput prin intermediul platformei WordWall – o platformă educațională la îndemână,m care ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență. Este vorba despre un test grilă (numit „complement sau atribut”) unde tu trebuie să identifici corect funcția sintactică a cuvântului evidențiat (îngroșat). E simplu. Odată identificată, alegi între complement sau atribut și mergi mai departe. Cu cât finalizezi mai repede testul (evident, cu răspunsuri corecte), cu atât scorul tău va fi mai bun! Amintește-ți care sunt cele mai importante diferențe între cele două funcții sintactice și vei obține un scor grozav.

 

 

Să începem!

Cum ți s-a părut acest test? A fost pe placul tău? Îl consideri util? Nu uita să accesezi și pagina noastră de Facebook! Acolo te vom ține la curent cu ultimele noastre postări. Încercăm, prin munca noastră, să îți oferim cea mai plăcută și utilă experiență online. Încurajează-ne cu un LIKE pe Facebook și rămâi aproape! Îți mulțumim pentru timpul acordat!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Dacă ți-a plăcut testul „Complement sau Atribut”, poate ești interesat și de:

Circumstanțialele (test online de 20 de întrebări)

Care este forma corectă a cuvântului din imagine? (test online de 30 de întrebări)

Lista operelor (și a autorilor) pentru Bacalaureat 2021 conform programei

 

 

Complement sau atribut? Test online de 40 de întrebări!

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat