Test sinonime (20 de întrebări). Tu cât de bine te descurci?

Am pregătit pentru tine un test cu cele mai interesante sinonime! Dar înainte să ne apucăm de el, haide să ne amintim ce sunt sinonimele! Sinonimele reprezintă cuvinte cu formă diferită și sens similar (ori identic). Bineînțeles că sinonimele sunt date de un context, iar asta înseamnă că un cuvânt poate avea diferite înțelesuri dacă este pus în contexte diferite. Noi abordăm, prin intermediul acestui test online, problema la modul general. S-ar putea să găsești câteva cuvinte necunoscute – întrucât ele nu sunt foarte utilizate!

Ceea ce trebuie să faci este să rearanjezi literele în ordinea corespunzătoare, în așa fel încât să obții sinonimul pentru cuvântul dat. Mult succes!

Cum e? Ți-a plăcut? Le-ai recunoscut pe toate? Nu uita: întotdeauna e bine să consulți un dicționar atunci când ești nesigur / nesigură. Dacă ți-a plăcut acest material, nu uita să îl distribui și celorlalți (prieteni, rude, colegi etc.) pentru a se putea bucura și ei de provocare. După finalizarea testului, nu uita să îți înregistrezi numele în clasament pentru a le putea arăta și celorlalți ce performanță ai făcut.

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

Figuri de stil: PERSONIFICAREA (+joc)

Figuri de stil: INVERSIUNEA (+joc)

Construcțiile impersonale: caracteristici, identificare, relația cu subiectul

Expresii și locuțiuni cu termenul „obraz”+ quiz

 

Test sinonime (20 de întrebări). Tu cât de bine te descurci?

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat