Test din funcții sintactice: Adevărat sau Fals?

test din functii sintactice

Am pregătit pentru tine un test din funcții sintactice! Acest material este dedicat în mod special elevilor de clasa a opta. El poate fi utilizat ca instrument auxiliar pentru pregătirea în vederea examenului de Evaluare Națională. Tu ce scor crezi că poți obține la acest test din funcții sintactice?

 

Ai mai jos testul. Trebuie să apeși butonul „Play” și să începi să răspunzi la întrebări. Pe ecran vor apărea mai multe afirmații care au legătură cu părțile de propoziție studiate de tine. Apeși „Adevărat”, dacă afirmația respectivă este corectă sau „Fals”, dacă tu o consideri incorectă! Simplu, nu? Hai să vedem ce scor poți obține! Cât de multe lucruri îți mai amintești de la orele de română? Le poți rezolva pe toate? Acest test din funcții sintactice poate fi o provocare! Mult succes!

 

 

Cum te-ai descurcat? Ți-a plăcut testul propus de noi? Dacă răspunsul este „da”, atunci poți distribui acest material și prietenilor și / sau colegilor tăi pe rețelele de socializare. În modul acesta, ne-ai ajuta atât pe noi, cât și pe ei, oferindu-le materialele noastre! Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe site-ul nostru! Vom reveni constant cu materiale utile pentru tine!

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagraminstagram vox valachorum

Ghidul pentru Evaluarea Națională: aici

 

Dacă ți-a plăcut acest test dinfuncții sintactice, îl poți distribui pe paginile tale de socializare; ne-ar ajuta mult! De asemenea, îți amintim că găsești pe site-ul nostru numeroase articole utile! Te-ar putea interesa și altele. Ai mai jos câteva:

 

„Rucsac” sau „ruxac”? Cum vom scrie acest substantiv?

„Click” sau „clic” Cum se scrie corect în limba română?

Identifică valoarea morfologică a cuvântului (test de 50 de întrebări)

„Aceeași” sau „aceiași”? Alege răspunsul corect!

Tipare textuale: definiții, explicații și exemple

„Shaorma” sau „șaorma”? Cum se scrie corect în română?

„Premisa” sau „premiza”? Care este varianta corectă?

 

Test din funcții sintactice: Adevărat sau Fals?

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat