Marele Test Evaluarea Națională 2023 (GRILĂ de 100 de întrebări) la Limba Română

marele test pentru evaluarea nationala vox valachorum 100 de intrebari

Marele test pentru Evaluarea Națională 2023 (GRILĂ)

Te salut, drag urmăritor!

 

Acest material este unul dintre cele mai complexe. Am conceput un asemenea test pentru a oferi elevilor noștri un instrument util pentru recapitulare. Marele test pentru Evaluarea Națională reprezintă un set de întrebări (Grilă) compus din 100 de cerințe pentru Evaluarea Națională. Am încercat, prin acest material, să ating cât mai mult din programa pentru examen. Testul acoperă noțiuni de fonetică, vocabular, morfologie, sintaxa propoziției și a frazei, dar și câteva noțiuni de teorie literară, prozodie, text liric ș.a.m.d.. Desigur că nu putem acoperi toată materia și nu putem oferi experiența unui examen real aici, dar încercăm să oferim o experiență care să ajute elevul în pregătirea sa. Primele 20 de întrebări sunt dedicate exclusiv foneticii, următoarele vocabularului, pe urmă morfologiei și tot așa. Am complicat progresiv cerințele pentru a provoca elevul să își amintească toate aceste lucruri în vederea examenului național! Sper ca marele test pentru Evaluarea Națională să vă placă și să îl considerați un material util!

 

Dacă ești elev în clasa a VIII-a, urmează să dai Evaluarea Națională: o adevărată provocare pentru tine. Am pregătit această simulare tocmai pentru a te ajuta să recapitulezi noțiunile de care ai nevoie. Noțiunile cuprinse în acest test grilă sunt recapitulative și  cuprind materia pe care o studiezi în cei patru ani de gimnaziu. Testul cuprinde diverse noțiuni pe care trebuie să le pregătești pentru examen! Nu uita că Vox Valachorum îți pune la dispoziție, începând de anul acesta, și teste de antrenament originale (pe care noi le concepem pentru tine), în așa fel încât să te poți pregăti și mai bine pentru marele examen!

 

Rezolvă testul de mai jos (Marele test pentru Evaluarea Națională 2023) și testează-ți cunoștințele! Încearcă să obții un scor cât mai mare! Regulile sunt simple: trebuie să răspunzi cât mai repede (și corect, bineînțeles) la întrebările date. La final ai opțiunea de a îți înregistra numele în „Clasament”, dacă vrei ca și ceilalți să vadă ce rezultat ai putut obține. Mult succes în rezolvarea sa!

 

Vrei materialul integral (100 de întrebări)? Lasă-ne mailul tău ți ți-l trimitem imediat. Formularul îl găsești mai jos!

Cum ți s-a părut modelul nostru de simulare? Ți-a plăcut? Dacă și tu îl consideri util, distribuie-l pe pagina ta de Facebook și lasă-ne un feedback! Îți mulțumim pentru timpul petrecut pe pagina noastră!

 

Lasă-ne mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi materialul integral (testul de 100 de întrebări în format pdf)

 

Aprecierea ta înseamnă un plus de motivație pentru noi! 

              

Încearcă și cursurile noastre! 

Alte sugestii pentru tine:

Selectează tipul de enunț (test GRILĂ de 40 de întrebări)

Moduri și timpuri verbale: exerciții (30 de cerințe)

Atribut sau apoziție (test grilă de 30 de întrebări)

Test online: AT, CD, CI și CP (propoziții necircumstanțiale)

Simulare Evaluarea Națională (II) 2023 Vox Valachorum (11 martie 2023)

Completiva indirectă: definiție, termeni regenți, jonctive, topică și punctuație

Marele Test Evaluarea Națională 2023 (GRILĂ de 100 de întrebări) la Limba Română

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat