Click aici!
Un Manual Digital Interactiv Vox Valachorum - E.N. 2021
Vox Valachorum

Noul manual digital pentru Evaluarea Națională 2021

manual digital vox valachorum

A venit, în sfârșit, și acest moment pe care îl așteptăm cu atâta nerăbdare! Vox Valachorum lansează un manual digital, interactiv, gândit pentru necesitățile elevului în ceea ce privește examenul Evaluării Naționale la disciplina: limba și literatura română.

 

 

Examenul de Evaluare Națională este unul foarte important pentru noi. El ne ajută să intrăm la liceul dorit și spune ceva despre cât suntem de pregătiți. Nu este un examen foarte dificil, dar nici cel mai ușor, fapt pentru care trebuie să fim riguroși, să ne pregătim din timp pentru el. 😊

Vox Valachorum este pagina ta de limba și literatura română: site-ul nostru, prin activitatea sa, a pus la dispoziție elevilor și profesorilor materiale utile, diverse teste online și explicații care să aducă lumină, chiar și atunci când subiectele de discuție au părut mai complicate.


Acest manual digital, creat pentru elevi și profesori, este un modul online cu ajutorul căruia vom “traversa” materia de limba și literatura română pentru examen. Pornim de la noțiunile simple de fonetică, avansăm prin morfologie, atingem culmile sintaxei frazei, totul într-un mod interactiv, explicit și cu multe exemple. Dar să nu uităm nici de literatură! Vom interpreta împreună cele mai frumoase și interesante texte, vom vedea ce rol au figurile de stil, vom observa care sunt diferențele dintre diferitele tipuri de texte.

Totodată, modulul îți aduce multe texte online (quiz) cu care îți poți verifica și tu constant cunoștințele. Literatura este abordată și ea practic. Dincolo de definițiile simple și prietenoase pe care le oferim, aducem fragmente de texte, pe care la observăm împreună.

Cum pot avea acces la acest manual digital?

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi acest produs de aici, după care ne vei transmite nouă aici, pe pagina noastră de Facebook, o adresă de e-mail. Noi îți vom oferi un username și o parolă, cu care te poți loga oricând pe pagină. Odată logat, vei avea acces la manual doar de pe contul tău.(MANUALUL TĂU:+numele de utilizator). Fiecare cont este securizat și nu trebuie să îți faci griji în privința lui. Ține minte, un cont poate fi folosit de o singură persoană de pe un dispozitiv. Transmiterea numelui de utilizator și al parolei altor persoane poate conduce la probleme ulterioare cu conectarea.

 

 

 

 

 

 

Pentru a primi username și parolă, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un printscreen (o captură de ecran) cu dovada achiziției produsului de pe Payhip. Acesta arată ca în imaginea de mai jos (mobil).


*Calitatea de membru pe site va fi valabilă până in septembrie 2021; până atunci, te poți bucura de tot materialul pe care noi ți-l vom pune la dispoziție.
*Manualul va fi și completat pe parcurs; cei care beneficiază de membru, prin achiziția acestui produs, vor avea acces la materiale exclusive pentru examen.
*Dacă întâmpinați dificultăți de logare, puteți lua imediat legătura cu noi pe Facebook, pentru a remedia imediat orice problemă.

Vox Valachorum va produce în continuare și conținut gratuit, accesibil tuturor elevilor și profesorilor. Prin această achiziție, dumneavoastră benefciați de multe materiale suplimentare și sprijiniți proiectul prin contribuția pe care o faceți.

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

Model de simluare (grilă) pentru E.N. 2021 – propus de noi

Noul manual digital pentru Evaluarea Națională 2021

Please Login to Comment.

Derulează în sus
error: Conținut protejat

Ne poți aprecia munca printr-un like pe Facebook. Dacă ai dat like paginii noastre, dă click pe butonul "X"