Întrucât ne preocupă în mod deosebit examenele naționale, vrem să îți venim în ajutor și în ceea ce privește examenul de Bacalaureat! Acesta este și motivul pentru care vei avea posibilitatea, de astăzi, să intri în posesia acestui “Ghid pentru Bacalaureat”!

 

Împreună cu colegul nostru profesor, Ștfean Schmoll, de la Cluj-Napoca (profesor cu o vastă activitate online), am creat acest material util pentru elevii din clasele terminale de liceu. Activitatea benevolă a domnului profesor a ajutat multe generații să treacă mai ușor peste “examenul maturității”, primind un feedback pozitiv de proporție pe canalul său “La română” de pe YouTube (vezi)

 

Materialul poate fi achiziționat de AICI (click pe link): veți găsi, de asemenea, toate instrucțiunile necesare pentru logare.

Pachetul conține instrucțiuni clare despre cum putem rezolva cerințele de la subiectul I (iar aici includem și eseul argumentativ), cerințele de la subiectul al II-lea (concret, cu exemple) și, totodată, eseurile de la subiectul al III-lea (domnul profesor a propus modele de eseu pentru fiecare cerință posibilă din programă)

 

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

Figuri de stil: PERSONIFICAREA (+joc)

Figuri de stil: EPITETUL (+joc)

Please Login to Comment.