Tipuri de texte (joc online). Răspunde corect la toate cele 10 întrebări

Am pregătit încă un joc interesant pentru tine! Câte tipuri de texte cunoști? Ți le mai amintești? Încearcă să obții un scor cât mai bun pentru a-ți teste cunoștințele! Știu că te vei descurca foarte bine!

 

Întrebările nu sunt grele. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi! Nu uita să distribui mai departe și colegilor și prietenilor tăi linkul acestui articol, pentru a vedea cât de bine se descurcă, la răndul lor. Sigur le va plăcea!

 

 

 

Ți-a plăcut? Nu-i așa că e mult mai interesant acest mod de învățare? Ți-ai amintit câte tipuri de texte sunt? Înregistrează-ți numele în clasamant și arată-le și celorlalți cât de bine te descurci tu la română. Le va plăcea! Nu uita: poți accesa oricând acest joc de pe site-ul nostru. Iar pentru alte jocuri interesante despre limba și literatura română (atât pentru gimnaziu, dar chiar și pentru ciclul primar ori liceu), poți accesa rubrica “Jocuri” din meniul principal. Acolo poți selecta nivelul care te interesează și îți poți verifica oricând cunoștințele.

De asemenea, îți remantim că, dacă ești în clasa a opta, s-ar putea să te intereseze manualul nostru interactiv (pentru pregătire la Evaluarea Națională). El este disponibil doar pe site-ul voxvalachorum.ro și îl poți accesa dintr-un link pe care ți-l vom lăsa mai jos. Accesând rubrica “Lecția de română”, poți găsi foarte multe materiale care îți pot fi de folos pentru pregătirea ta: atât în ceea ce privește noțiunile de bază ale limbii: ortogragie, ortoepie, punctuație, morfologie și sintaxă, cât și noțiuni de teorie literară: tipuri de texte, moduri de expunere, caracterizare de personaj, rezumat, felul în care trebuie abordat un text la prima vedere, figurile de stil și imaginile artistice ș.a.m.d.. Nu ezita să faci un tur al site-ului! Suntem convinși că ne vei rămâne aproape și că vei trece cu brio acest examen, așa cum și colegii tăi care acum sunt liceeni au făcut-o. tipuri de texte

Link către canalul nostru de YouTube:

Dă-ne un like pe FACEBOOK(click) :)!

Follow pe Instagram instagram vox valachorum

Manualul digital Vox Valachorum: aici

 

Vezi și:

Model de simluare (grilă) pentru E.N. 2021 – propus de noi

 

 

 

 

Tipuri de texte (joc online). Răspunde corect la toate cele 10 întrebări

Please Login to Comment.

Derulează în sus
Nume
Email
Loading

This will close in 0 seconds

error: Conținut protejat